piątek, 19 lipca 2013

Szlakiem kebaba 2

Tym razem wybraliśmy się do Dżin kebab. W menu znalazły się wszystkie podstawowe rodzaje kebabów. Spróbowaliśmy donera i duruma. Były smaczne. Świeże warzywa i sporo mięsa drobiowego. Dość dobre było również pieczywo. Sosy też należałoby pochwalić: odpowiednia ilość i ciekawy smak. Obsługa w porządku.

Do minusów należy lokal: jego wystrój który był już nadszarpnięty zębem czasu, jak i to, że było tam strasznie gorąco. Lokal jednak posiada stoliki na świeżym powietrzu. Położony jest na elbląskiej starówce. Czas oczekiwania na zamówienie był też spory.

                                                           
Mały doner to wydatek rzędu 10zł, a duży 14zł. Durum kosztuje zaś 11zł.

Wrażenie ogólne jest dobre. Lokal nie zachwyca, ale ratuje to całkiem smaczny kebab.


1 komentarz: